ENERGIBALANSERING I EGET HJEM

‘Det sitter i veggene’ er faktisk sant. Men hva betyr det? Hva er det som sitter i veggene? Tunge energier kan finne sted i våre hjem uten at vi er oppmerksomme på det. På denne kvelden får du vite hvordan du kan kvitte deg energier som du ikke ønsker og trenger. Kom og lær hvordan du kan rense og balansere energien i ditt hjem.

Dette kveldskurset lærer deg hvordan du kan fylle ditt hjem med gode, positive og kjærlige vibrasjoner. Det handler om hvordan, på en enkel og effektiv måte, du kan rense energiene grundig, dvs mer enn en vanlig vårrengjøring! Balansering handler om å skape en positiv energi og et sted hvor mennesker kan trives og føle seg trygge.

Flere mennesker har blitt opptatt av energier i tomter, hus og rom de siste årene. Det hjelper lite at interiør og eksteriør er på plass, (uansett hvor mye det har kostet) dersom energiene er i ubalanse. Det er viktig med dybdekunnskap og effektive metoder som renser, harmoniserer og balanserer energien i området der du og familien din oppholder seg.

Gillian Godtfredsen har en lang karriere innenfor energiarbeid og åndelig utvikling. Hun har doktorgrad i metafysikk og har viet mer enn 45 år av sitt liv til å hjelpe andre til å forstå hvordan energi beveger seg så vel bevisst som ubevisst - og hvordan det påvirker helsen og tilværelsen. Hundrevis av mennesker har endret sitt liv i positiv retning etter sitt møte med henne.

Gillian har utviklet et unikt og lettlært program for å rense og balansere energien i ditt hjem.

Du er påmeldt ved innbetaling av kursavgift kr. 550,- ved vipps til NOCNA 11345. Kvittering som du får fra vipps er regnskapsgyldig.

flyer-Infokurs-thinkfic-1024x1024 copy
Datoer

Fortløpende oppstart (online)

Praktisk Info

Online kurs i eget tempo

Pris

kr 1490,-

Bankkonto The Paradigm Academy: 94900600822

The Paradigm Academy VIPPS 571965

Dersom du har betalt inn direkte via konto eller VIPPS, send en mail til post@paradigmuniversity.com med kvitteringen.