Aromaterapi grunnkurs

Skap en mer naturlig, sunn livsstil med aromaterapi!

Hva er aromaterapi?

Aromaterapi er et spennende arbeidsområde innenfor healing og helsefremmende arbeid. Dette er et grunnkurs i aromaterapi. Aromaterapi er en komplementær og helsefremmende terapi som bruker eteriske oljer for å fremme helse. Det er en helhetlig behandling, hvis mål er å produsere en fysisk, åndelig, emosjonell og mental følelse av velvære.

Dette kurset er laget spesielt for deg som ønsker å lære å bruke eteriske oljer i hverdagen. Aromaterapi er en eldgammel, helsefremmende metode som bruker eteriske oljer for fysisk, psykologisk og åndelig velvære.

De eteriske oljenes historie strekker seg over 6000 år tilbake i tid. Aromatiske planter har blitt brukt medisinsk i hundrevis av år. Oljene er naturlige komponenter i mange planter og trær, og har internasjonalt blitt brukt på mange ulike måter for å fremme helse og velvære. Eteriske oljer kan brukes for kropp, sjel og sinn. Det handler om praksisen med å bruke naturlige eteriske oljer utvunnet fra blomster, bark, stilker, blader, røtter eller andre deler av en plante for å forbedre psykologisk og fysisk velvære. Den inhalerte aromaen fra disse "essensielle" oljene kan til og med stimulere hjernens funksjon. Eteriske oljer kan også absorberes gjennom huden, hvor de beveger seg gjennom blodet og kan fremme healing av hele kroppen.

Aromaterapi er en komplementær behandlingsform, som bruker essensielle oljer for å fremme både fysisk og psykisk helse. Det brukes ofte i forbindelse med massasje, meditasjon/mindfulness og andre terapier for å oppnå helse og healing.

Aromaterapi er en kontrollert, bevisst og allsidig bruk av eteriske oljer for å styrke og bevare helsen og lindre mange vanlige mindre helseplager. Aromaterapi innebærer en terapeutisk bruk av de terapeutiske virkestoffene i oljene. De eteriske oljene er helt naturlige og rene, og er sterkt konsentrerte dråper av de stoffene som gir planten duft og smak. Oljene utvinnes av ulike plantedeler fra ulike blomster, blad, røtter og bark.

Aromaterapi er en helhetlig behandling, hvis mål er å produsere en fysisk, åndelig, emosjonell og mental følelse av velvære gjennom inhalering og massasje med rene eteriske oljer.

Aromaterapi har vunnet i popularitet de siste årene, og klinisk aromaterapi (bruk av spesifikke essensielle oljer for forebygging og behandling av helsetilstander) blir innlemmet i behandlingsplaner av naturleger, leger, registrerte sykepleiere, fysioterapeuter, autoriserte massasjeterapeuter, healere, og akupunktører samt andre helsepersonell.

 

Mål for kurset

Målet med dette kurset er å gi en innføring i aromaterapi, beskrive den historiske bruken av duft og aromaterapi for healing og helsefremmende arbeid, metodene for utvinning og påføring/bruk av eteriske oljer, effekter av eteriske oljer for helse og velvære, bruk av aromaterapi for spesifikke områder i hverdagen, kontraindikasjoner angående bruk av aromaterapi, og lære om noen av de vanligste eteriske oljene for kropp, sjel og sinn.

 

Hva vil du lære?

Etter å ha fullført dette kurset vil du kunne forstå hvordan du kan bruke eteriske oljer i hverdagen, deres historie,  hvordan du kan bruke dem trygt og effektivt, ha kunnskap om de vanligste eteriske oljene og få tips og idéér for ulike blandinger av eteriske oljer for helse og velvære

 

Praktisk info

Du kan studere fleksibelt i egen tid når det passer deg. Du kan logge inn fra PC/Mac, eller mobil. Kurset presenteres på en lettforståelig måte og det inngår både video, lydfiler, teori og oppgaver som hjelper deg til å utvikle dine kunnskaper og praktiske ferdigheter i aromaterapi. Du er ikke bundet til noen spesielle tidspunkt.  Du kan logge inn akkurat når det passer deg. Kurset inneholder oppgaver som du sender inn fortløpende. Du vil få kursbevis elektronisk etter gjennomført og godkjent kurs. Du kan bygge videre på dette kurset gjennom Healerskolen. Kurset teller som en del av Healerskolen ved The Paradigm Academy. Du vil få kurset til gode dersom du senere studerer ved Healerskolen som gir 100 CPD poeng.

Språk

Kurset er på norsk. Du kan gjøre oppgaver på norsk, svensk, finsk, eller engelsk. Vi har samme kurs også på engelsk.

 

Oppgaver og diplom

Kurset inneholder oppgaver som du sender inn underveis. Du kan velge om du vil gjøre oppgavene skriftlig eller som video/lyd. Når du har bestått oppgavene i kurset vil du få et diplom. Kurset gir poeng også dersom du senere tar Healerskolen ved The Paradigm Academy, eller Certified Meta Health eller Healing Practitioner utdanningene.

 

Varighet

Kurset har en varighet på 20 timer inkludert oppgaver du jobber med underveis.  Du kan selv styre tiden fleksibelt, slik at du kan studere ved siden av jobb og/eller andre studier. Det er ingen obligatoriska samlinger, alt kan gjøres i egen tid online når det passer deg.

Dato

Fortløpende oppstart

Praktisk info

Varighet: Individuell studieprogresjon

Opptakskrav: Ingen

Sted: Online kurs (nettkurs)

 

Pris

Normalpris 1750 NOK (149 EUR)

Bankkonto The Paradigm Academy: 94900600822

Send oss en mail dersom du ønsker å få faktura tilsendt og betale til bankkonto.