Healerskolen

Healerskolen gir en kvalitetssikret opplæring i healing og metafysikk levert av internasjonalt anerkjente fageksperter. Den 1- årige utdanningen er en spennende reise for den som vil ha noe mer; som vil bli inspirert til å frigjøre sin indre styrke, utvikle seg selv og finne nye løsninger. Den gir deg en unik mulighet til å utforske det som er utenfor det vanlige A4 utdanningssystemet. Du blir kjent med urgammel visdom, sjamanistiske tradisjoner og hemmelige livsfilosofier.

Hvorfor Healerskolen?

Utdanningen passer for deg som er nysgjerrig på hvordan man får større kontroll over egen helse og adferd. Du vil få kunnskap presentert på en lettfattelig måte og du vil få kraftfulle verktøy som tidligere har blitt brukt av alkemyster for å fremme helse og velvære. Utdanningen passer spesielt godt for mennesker som ønsker å utforske sin åndelighet og utvikle sine evner til både selvbehandling og til å støtte andre til å gjøre det samme.

Pensum baserer seg på tradisjonell kunnskap, ferdigheter og praksis fra teorier, oppfatninger og erfaringer fra ulike urkulturer og visdomskilder. Teori om metafysikk, esoterisk lære og paranormale fenomener inngår også i pensum.

Utdanningen har fokus på kropp-sinn-ånd forbindelsen, og individets evne til selv å regulere biologiske og fysiologiske prosesser (PNI), bevissthet om tanker, holdninger, livsstil og aktiviteter. Du vil delta i meditative prosesser, healingseremonier, trommesirkler, sjamanistiske ritualer, lydhealing og andre former for tradisjonell healing som støtter din egen helse og ditt velvære. Utdanningen er pedagogisk og psykologisk tilrettelagt av hovedfagspedagoger og erfarne behandlere med hensyn til innhold, gjennomføring og etikk. Fokus er på individet - det hele, levende og opplevende mennesket. Opplæring og utøvelse er supplerende/komplementær. Den er ikke noe erstatning til konvensjonell behandling.

Den teoretiske og praktiske kunnskapen bygger på forståelsen for hvordan kropp - sinn - ånd fungerer sammen, samt betydningen og innflytelsen av personlige og globale paradigmer i helseøyemed. Felles for deltakere er at de føler at de får kunnskap og verktøy for helse, velvære, selvutvikling, innsikt og mestring. Lærdommen kan øke din forståelse for ditt liv og ditt livsformål.

HEALING & EMPOWERMENT »

Hva er Healing?

Healing er et engelsk ord og betyr å gjøre hel, hele, helbrede. Healing er en helhetlig og tradisjonell behandlingsform som brukes i mange former. Det har vært praktisert i alle kulturer siden forhistorisk tid. Healing er en naturlig evne som en kan videreutvikle og styrke. Den som gir healing søker å hjelpe andre mennesker eller levende vesener til bedre helse, velvære og livskvalitet ved hjelp av ikke-fysiske metoder. En healer helbreder ingen, men kan fungere som en katalysator i prosessen. Det er viktig at mennesker som arbeider med healing og helsefremming ikke lover resultater. Tusenvis av mennesker har de siste årene blitt healer "overnatt" og av hensyn til fagets renommé burde opplæring kvalitetssikres både teoretisk og praktisk. Les mer om healing.

Vil du høre mer?

Healing som behandling, og de dype prosessene som finner sted i et individ underveis ligger fremdeles i et hittil udefinerbart og uforklarlig domene. Ingen vet hva som skjer i enkeltindividets energisystem.

Hva er Empowerment?

Det engelske ordet Empowerment lar seg vanskelig oversette til norsk. Noen kaller det for "egenkraftmobilisering". Empowerment kan forstås som en aktivering av individets ressurser, selvbestemmelse og autonomi. Målet er å handle etter egne valg for å fremme helse og gjenopprette balanse og harmoni. Det handler om å hjelpe mennesket til å ta tak i egne muligheter, finne frem til egne ressurser, ta ansvar for eget liv og styre det i den retningen en ønsker. Selvhjelp og empowerment handler om å gå fra passiv mottaker til aktiv deltaker i eget liv.

Å kunne vise til en profesjonell sertifisering demonstrerer at du er kvalifisert til å arbeide på det helsefremmende og velværebaserte yrkesfeltet. Det er stadig større krav til å vise at du holder deg oppdatert i praksis gjennom å delta ved videre- og etterutdanning som gir deg formelle CPD poeng. Du får både et norsk og et engelsk utdanningsbevis for dine studier.

Datoer

Datoene for undervisning online er:

Dag 1: 1 mars 2023 (kl 10-15)

Dag 2: 22 mars 2023 (kl 10-15)

Dag 3: 19 apr 2023 (kl 10-15)

Dag 4: 14 juni 2023(kl 10-15)

Dag 5: 13 sept 2023 (kl 10-15)

Dag 6: 11 okt 2023 (kl 10-15)

Dag 7: 15 nov 2023 (kl 10-15)

Dag 8: 13 des 2023 (kl 10-15)

Neste oppstart Høst 2023

Praktisk Info

Utdanningen er med undervisning på Bygdøy med lærerne. I tillegg til utdanningsdagene på Bygdøy kommer flere onlinedeler for optimal integrering og læring og egenpraksis. Online-delene kan tas i eget tempo mellom samlingene.

Sted: Bygdøy & Online

Undervisningsdagene er fra kl 10-15 online med dine lærere.

Online-delene mellom samlingene i egen tid fleksibelt.

Bindende påmelding. Du har 3 år på deg å bli ferdig med utdanningen.

Pris

Normalpris kr 31500,-

Bankkonto The Paradigm Academy: 9490.06.00822

The Paradigm Academy VIPPS 571965

Om utdanningen »

Utdanningen er godt egnet for mennesker som ønsker teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter i healing og metafysikk. Utdanningsformatet er en fin kombinasjon av samlinger med personlig oppmøte og tilrettelagt online studie.

Healerskolen følger World Health Organisations (WHO) direktiver for empowerment og helsefremmende arbeid.Opplæringen er ingen erstatning for medisinsk eller psykologisk behandling. Den (og dens effekt) er ikke "evidensbasert" etter skolemedisinens modeller. Virkningen er basert på subjektive erfaringer og opplevelser. Opplæringen er også godt egnet for mennesker med helsefaglig bakgrunn som ønsker å lære mer om TCM (Traditional & Complementary Medicine)

TEMAER VED UTDANNINGEN

Meditasjon/mindfulness for helse
Stressmestring, pust & pusteteknikker
Håndspåleggelse/ terapeutisk berøring
Selvhealing & selvbehandling
Sjamanisme & trommereiser
Krystallhealing & naturens kraft
Nevrotapping
Regresjon/tidligere liv
Tankens kraft & emosjonell healing
Høysensitivitet
Aromaterapi & Healingmassasje
Mestringsmedisin & friskliv
Tradisjonelle healing metoder & lydhealing
PNI (psykonevroimmunologi)
NL Healing (nevrolingvistisk healing)
Terapeutisk kommunikasjon
VEKS kurs for profesjonelle utøvere

OBLIGATORISKE E-KURS:

Healing grunnkurs
Universallovene
Krystallhealing
Mindfulness
Healingmassasje (på engelsk)
Holistisk anatomi & fysiologi
VEKS kurs (vitenskap, etikk, kommunikasjon, samfunnslære)

SERTIFISERINGSKRAV

Deltakelse på 8 samlinger sammen med dine lærere
6 obligatoriske e-kurs
VEKS kurs
3 valgfrie e-kurs
1 kreativt prosjekt/fordypningsoppgave
50 dokumenterte behandlinger