KLARSYNTSKOLEN

Har du et ønske om å lære mer om klarsynthet og hva det egentlig er og går ut på?
Føler du at du har evner som du vil gjerne undersøke og videreutvikle?
Har du lyst til å lære deg å bruke den sjette sansen?

Klarsyntskolen er en fin måte å bli bedre kjent med dine egne evner. Du vil bli vist en vei inn i deg selv slik at du kan finne stedet som rommer den sjette sansen og dine evner. For å delta på kurset trenger du PC/Mac, internet forbindelse og hode/høretelefoner.

Deltakerbevis utstedes.

Les mer om innhold i Klarsyntskolen her.

Hva er klarsynthet?

Klarsynthet, eller clairvoyance, er egenskapen til å kunne motta informasjon om objekter, steder eller fysiske hendelser gjennom andre sanser enn de mennesker er kjent for å ha. Klarsynte har en ekstrasensorisk persepsjon som kan føle det andre ikke kan. Du kan trene opp denne evnen i deg selv.

Klarsynthet, synskhet eller clairvoyance er en fascinerende og spennende evne til å se mer enn det som er alminnelig ved bruk av de 5 jordiske sansene. Noen klarsynte arbeider som medium og kommuniserer aktivt på ulike plan. Selv om klarsynthet ikke har blitt påvist vitenskapelig, har klarsynte allikevel blitt brukt i mange sammenhenger;
både i tester, etterforskninger, TV-serier, kanaliseringer, opplæring, personlig utvikling, eller for eksempel til å finne savnede personer eller dyr.

I Norge har vi også en lang tradisjon med mennesker med spesielle evner fra moderne tid kan vi nevne Anna Elisabeth Westerlund og Marcello Haugen. Lilli Bendriss har gjort klarsynthet kjent for mange mennesker i Norge i moderne tid.

Hva vil du lære?

Du vil bli kjent med begrepet klarsynthet og lære enkle øvelser for å bistå deg til å utvikle dine egne klarsynte evner og ferdigheter. Utvikling av den sjette sans og ekstrasensorisk persepsjon (ESP) er en del av kurset.

Hvordan foregår kurset?

Du kan ta kurset på nett i ditt eget tempo og trene på egen hånd gjennom enkle og spennende øvelser og teknikker. Du vil lytte til lydfiler og jobbe med oppgaver underveis som du sender inn.  Du kan selv styre tiden fleksibelt. Du vil også kunne lytte til noen guidede meditasjoner som hjelper deg til å styrke dine klarsynte evner.

Datoer
Praktisk Info
Pris