CERTIFIED HEALING PRACTITIONER (på norsk)

Denne nettbaserte utdanningen gir opplæring i healing, metafysikk og meditasjon/mindfulness. Du vil bli sertifisert som Certified Healing Practitioner. Utdanningen er på norsk (det finnes noen valgbare kurs på engelsk for den som ønsker). Mange tar denne opplæringen fordi de ønsker faglig innspill i et felt i sterk vekst.

Hva er healing?

Healing er et engelsk ord og betyr å gjøre hel, hele, helbrede. Healing brukes i mange former og har vært praktisert i alle kulturer siden forhistorisk tid.  En healer er en person som hjelper andre mennesker til bedre helse, velvære og livskvalitet. Han/hun er en energiarbeider som fungerer som en katalysator og dermed igangsetter andres egne iboende helbredende evner. De dyktigste healere er flinke til å kommunisere og kan formidle så vel forståelse som verktøy slik at andre blir i stand til å hjelpe seg selv. Nøkkelen til healing er å avdekke selve årsakene som ligger bak ubalanse og sykdom. Når årsaken er fjernet blir kroppen i stand til å bruke sin egen visdom til å regenere og reparere seg selv.

Healing er en naturlig evne som kan videreutvikles og styrkes. Som behandling er det en interpersonlig og helhetlig behandlingsmetode hvor en arbeider med berøring på kroppen eller i energifeltet nær kroppen. Behandlingen skjer så vel verbalt som ikke verbalt og retter seg mot helheten. Healing har som hensikt å fremme, forebygge og ivareta helse og livskvalitet, gjenopprette balanse i energisystemet og helbrede sykdom. Ved å vitalisere klientens bioenergiske system og/eller ved å påvirke eller omorganisere dette systemet, fremmes organismens egne iboende selvhelbredende prosesser. Healeren er en katalysator i prosessen.

Hva vil du lære?

Læreplanen er basert på kunnskap fra healing, metafysikk, helse og velvære, psykologi, spiritualitet, og helsefremmende arbeid.

Du vil studere en rekke emner koordinert til et designet program for å gi deg en komplett og full utdanning og sertifisering.

  • Du vil lære om helse og velvære på mange plan, og du vil tilegne deg kunnskap om utforming, implementering og evaluering av helsefremmende tiltak
  • Du vil lære å anvende passende teknikker, modeller og ekspertise innen metafysikk og spiritualitet
  • Du vil lære å styrke andre til å engasjere seg i velvære, helbredelse og helse
  • Du vil lære å skape sunne miljøer gjennom initiering av endring av livsstil, fysisk aktivitet, meditasjon/mindfulness og metoder for healing

 

Hvordan vil du studere?

Utdanningen inneholder en rekke nettkurs. Du kan studere i eget tempo online når det passer deg. Så du kan bygge opp din utdanning litt for litt. Du kan enten melde deg på hele utdanningen (pakke) eller ta kursene selvstendig litt for litt.

 

Blokk 1 Paradigm Healing Basics (obligatorisk)

Paradigm grunnkurs (Filosofi og lære om healing og helsefremming)
Meditasjon/Mindfulness Practitioner

 

Blokk 2 Paradigm Foundations (fra her kan du velge 8 kurs)

Universallovene
Krystallhealing
Selvhypnose
Nevrotapping
Fjernhealing
Witchcraft 1 grunnkurs
Positiv psykologi
Mediumskap og kanalisering
Klarsyntskolen
NLP Diplom
The Healing Home – husrens
Shamanism (pr i dag på engelsk, kommer på norsk i 2024)
Certified Mental Trainer (finnes både på norsk og engelsk)
Healingmassasje (pr i dag på engelsk)
Aromaterapi

 

Blokk 3 Paradigm Healing Professional (obligatorisk)

Kreativt prosjekt - fordypning
Dokumentasjon av healingpraksis
VEKS kurs (vitenskap etikk, kommunikasjon og samhandling)

Datoer
Praktisk Info
Pris