NLP Practitioner

Ønsker du å hente frem mer av ditt potensiale? Ønsker du å lære verktøy som kan gi deg fordeler både personlig og profesjonelt? PARADIGM/NOCNA NLP Practitioner online lærer deg praktiske, kraftfulle verktøy for kommunikasjon, coaching og motivasjon.

NLP Practitioner online kurs/ utdanning passer for deg som ønsker å:

 • Lære hvordan du kommuniserer tydelig og effektivt
 • Ta din personlige og profesjonelle utvikling til et nytt nivå
 •  Sette deg klare mål- og lære strategier for hvordan du skal nå de
 •  Håndtere stress og andre uønskede følelser

Som Norges flaggskip og pionérskole innenfor NLP og coaching sørger vi for å levere utdanninger med høy pedagogisk kvalitet og kompetanse med fokus på høye standarder innen NLP & Coaching. I over 30 år har vi vært toneangivende i Norge og vi til enhver tid oppgraderer utdanningene for å gi deg det aller siste innenfor NLP, coaching, psykologi og mental trening.

PARADIGM/NOCNA NLP tilbyr praktiske coachingverktøy og faglig kompetanse som setter deg i stand til å finne og bruke de ressursene, som du allerede har, men enda ikke utnytter fullt ut. NLP hjelper deg å ta i bruk dine ressurser og ditt skjulte potensiale uavhengig av hvem du er og hvordan situasjonen din er. NLP kan med andre ord gi deg verktøy for å aktivere livsstilsendringer, mestring, motivasjon, mindset og selvtillit.

PARADIGM/NOCNA er kanskje den skolen i verden med flest gjennomførte NLP treninger. Det er vår omfattende erfaring og kunnskap som er din trygghet når du skal velger å studere hos oss. Vi har også integrert det nyeste forskningen fra nevrovitenskap om hvordan hjernen lærer best og hvordan du kan bruke NLP i hverdagen på deg selv aktivt.

Hvorfor lære NLP ved PARADIGM/NOCNA?

 • Få en akkreditert utdanning som løfter deg personlig og profesjonelt
 • Få kunnskap om coaching psykologi
 • Bli en god og trygg leder med god relasjonskompetanse
 • Få økt bevissthet og evnen til å endre uønsket atferd
 • Du blir en bedre støttespiller og rollemodell for de rundt deg
 • Du styrker din praktiske kompetanse og ferdigheter
 • Du lærer gode strategier og motivasjonsteknikker
 • Du lærer å identifisere og frigjøre ressurser

Nordic Coach & NLP Academy lærer deg å bruke holdningene, prinsippene og teknikkene i samtlige av de mange NLP retningene. Utdanningen kombinerer flere nivåer av utvikling både personlig og profesjonelt. Mens du studerer NLP hos oss, vil du i større grad forstå din egen atferd og dine egne mønstre, samt lære hvordan du kan forandre dem for å skape enda større suksess i ditt liv.

PARADIGM/NOCNA NLP gir deg:

 • Økt evne til selvledelse og motivasjon
 • En internasjonal NLP sertifisering pluss internasjonale studiepoeng (CPD)
 • Pedagoger og NLP- trenere med høy etisk bevissthet, fagkompetanse og standarder
 • Et nettverk med profesjonelle utøvere som alle har et ønske om å utvikle seg innen NLP, kommunikasjon og coaching

NLP står for nevro-lingvistisk programmering og er en metodikk fra vitenskapelig forskning og moderne psykologi. NLP blir av mange definert som brukermanualen på hvordan vi mennesker tenker og handler. Millioner av mennesker verden over bruker NLP til personlig og profesjonell utvikling. Du får kunnskap innenfor nlp coaching, psykologi, ledelse, kommunikasjon og motivasjon.

PARADIGM/NOCNA har mottatt en formell og uavhengig CPD akkreditering, og er nå registrert leverandør ved CPD Standards Office i England. Alle deltakere ved dette kurset vil bli utstedt med et CPD sertifikat, som kan brukes i faglig sammenheng opp i mot arbeidsgiver eller fagorganisasjon. Dette kurset vil gi deg 80 CPD (Continuous Professional Development) poeng. Du kan også søke opptak i fagorganisasjonen Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN).

Ved påmelding og registrert betaling får du tilgang til online kurset NLP Diplom. Dette er en innføring til NLP og gir deg grunnleggende teoretisk kunnskap som en forberedelse til den første samlingen. PARADIGM/NOCNA er alene om å tilby NLP utdanning etter fleksible og moderne pedagogiske standarder i Norge.

Interessert i å fordype deg innenfor:

Vil du lese mer om studier ved NOCNA?

Datoer

Sept oppstart 2024 – Online

Modul 1: 12 – 14 sept (online) kl 09-15
Modul 2: 11 – 12 okt (online) kl 09-15
Modul 3: 07 – 09 nov (online) kl 09-15

 

VINTER/VÅR 2025 – Online

Modul 1: 16 -18 jan 2025
Modul 2: 14 -15 feb 2025
Modul 3: 13 – 15 mars 2025

Praktisk Info

Sted: online

Oppbygging: Nettbasert undervisning. Arbeidsoppgaver og hjemmestudier mellom samlingene online.

Opptakskrav: Ingen

Type: Utdanning

Pensum: Godtfredsen, G. & Merunada, M. (2021). NLP Practitioner. NOCNA/Paradigm.

Fagorganisasjon: Utdanningen kvalifiserer for medlemskap og ansvarsforsikring i Norsk Forening for Coaching & NLP (NFCN).

Bindende påmelding. Du har 3 år på deg å bli ferdig med utdanningen.

Pris

Early Bird – spesialtilbud kr 24500,- (frist 26. juni) (normalpris kr 35500,-) Begrenset med plasser.  Første mann til mølla.

Er du den som vil gå «all in» så kan du melde deg på NLP Practitioner og NLP Master Practitioner med eget pakke-spesialtilbud kr 50 000,- (frist 26.juni) (Normalpris kr 71 000,-).

Beløpet må betales i sin helhet innen 7 dager. Delbetaling kan skje via Svea finans: Søk her.