gg

MENNESKENE

Gillian Godtfredsen er født og oppvokst i Sheffield, England. Hun er Doctor of Metaphysics (USA), PhD i Holistic Life Coaching (USA), NLP Master Trainer og grunnlegger av The Paradigm Academy og Nordic Coach & NLP Academy (NOCNA). Gillian er også forfatter, mentor coach, registrert helsecoach, meditasjons- og mindfulnesslærer, kurs- og foredragsholder.

Hun har arbeidet med helsefremmende arbeid, spiritualitet, healing, coaching, NLP, meditasjon, hypnoterapi og selvutvikling i over 40 år og vært forut for sin tid innenfor utviklingen av profesjonelle studier innenfor faghealing, coaching og personlig utvikling.

Hun har skrevet fagbøker og utviklet kurs og utdanninger som er internasjonalt akkrediterte. Hun er også initiativtager for etablering av flere norske fagorganisasjoner som står for kvalitet innenfor NLP, coaching, healing og helsefremmende arbeid.

"Hjelp til selvhjelp er den beste hjelpen en kan få" har vært Gillians motto i over 40 år. 
melinda-1

Melinda Merunada er fra Finland, og har bott snart 20 år i Norge. Melinda har Masters Degree in Psychology, Masters Degree of Medical Science, Masters Degree in Public Health, og Masters Degree in Adult Education. Hun beskriver seg selv som en evig akademisk student, men foretrekker å arbeide ut ifra et helhetlig perspektiv. Hun har tidligere vært profesjonell danser og fysioterapeut med spesialisering i dansemedisin og medisinsk rehabilitering til Helsinki Symfoniorkester og Finlands Nasjonalballett. Melinda er PhD i Metaphysics (USA) og har mer enn 1600 formelle akademiske studiepoeng fra universiteter i Sverige, Finland og Norge innenfor helse, medisinsk vitenskap, voksenpedagogikk og psykologi.

Gillian og Melinda har introdusert begrepet helsecoaching og medisinsk coaching til Norge. De har skrevet fagbøker og utviklet kurs og utdanninger som er internasjonalt akkrediterte. De er initiativtagere for etableringen av norske fagorganisasjoner som står for kvalitet innenfor healing, NLP og coaching.