WITCHCRAFT

- KURS - ONLINE KLASSEROM 

Spirituell utvikling er ubrytelig forbundet med de gamle visdomstradisjonene. Våre forfedre hadde kunnskap om denne hemmeligheten og denne gaven er nedarvet gjennom generasjoner. Når gaven tas imot og respekteres gir den stor indre rikdom og kraft.

Witchcraft er en urgammel visdomstradisjon som har sin opprinnelse fra flere tusen år siden. Tradisjonen respekterer Moder Jord som en gudommelig manifestasjon og at alt i naturen kommuniserer med oss til enhver tid – hvis vi bare vil lytte. Templene som benyttes i Witchcraft er skog, strand, hav, ørken og hager. Witches forstår at forbindelsen til Moder Jord er livsviktig og at når vi mister denne forbindelsen mister vi forbindelsen til vår spiritualitet. I Witchcraft er det en grunnleggende respekt for individuelle valg og at et ethvert menneskes valg av tro, verdier og livsvei viser de ‘veien hjem’ når tiden er riktig.

Med anmarsj av kristendommen hadde Witchcraft stor påvirking i kirken inntil middelalderen da religionene som baserte seg på kraften i naturen ble forfulgt av den nå mektige kristne kirke. Alle som hadde en sterk forbindelse til naturen kunne ble anklaget for satanisme og svart magi av hvem som helst som ropte ‘Witch’ - og kirken tok seg av de. I over 300 år ble menn, kvinner og barn hengt, druknet og brent. Mye verdifull kunnskap gikk tapt fra verden i løpet an denne tiden.

Dette kurset handler om Witchcraft – om kunnskap, kraft og ansvar. Med grunnleggende verktøy kan du oppleve spirituell utvikling og vekst. Du kan oppdage hvorfor Witchcraft vokser i popularitet, hva ‘Witches’ virkelig er - og hvordan de er ‘empowered’ med hjelp av den magiske, urgamle kunnskap og kraft.

Få mer magi, mystikk og metafysikk i din hverdag

Datoer
Praktisk Info

Live online kurs

Pris