WITCHCRAFT

– WORKSHOP 2: Trylleformler og magi

Velkommen til denne andre kveldsworkshopen i witchcraft - og ta med deg din tryllestav! Du vil utdype den nye kunnskapen din om witchcraft, denne gangen med fokus på trylleformler og magi.

Den kraftigste magien vil alltid være når du personlig har vært med på å skape den. I trylleformler og magi vil du bli guidet dypere inn i verden av witchcraft og trylleformler, slik at du kan bruke det i hverdagen.

Trylleformler er kunsten å bruke energi for å hjelpe til med å regulere din verden, for å tilpasse deg energiene rundt deg, og å jobbe med disse energiene for et gunstig resultat. Det er viktig å merke seg at bruk av trylleformler ikke er en religiøs handling. Snarere er det en metode for å bruke energi til å drive en slags ønsket endring. Å bruke witchcraft for å beskytte og forsvare deg selv og menneskene du bryr deg om, og forbedre ulike områder av livet ditt kan være en del av å støtte en sunn livsstil og et balansert liv.

Hva vil du lære?

Du vil lære mer om tryllestaver og hvordan de fungerer gjennom en introduksjon til trylleformler og witchcraft. Vi lærer deg hvordan du kan jorde og sentrere deg selv for magiens arbeid, samt hvordan du kan beskytte deg selv. Vi snakker om intensjonskraft og gir deg et innblikk i aspekter knyttet til trylleformler og magi i praksis.

Litt praktisk informasjon:

  • 2,5 timers workshop
  • Krav: Witchcraft Workshop 1: The Spirit of Witchcraft (personlig eller online)
  • Et øyedeksel (hodeskjerf eller sovemaske) er nyttig
  • Det anbefales å ta notater, så ha med penn og papir/notisbok
  • Ta med deg tryllestaven din

Ta med kunsten og vitenskapen om witchcraft inn i hverdagen din!

Datoer

Fulltegnet. Nye datoer kommer.

Praktisk Info

Duration:  2.5 hour evening workshop

Pre-requisites: Witchcraft - workshop 1: The Spirit of Witchcraft

Place: Bygdøy The Healing House

Pris