239,- inkl. porto med helthjem/posten innen Norge

Denne boken var ikke planlagt. Den ble til av seg selv en kveld i mars 2024 etter at jeg fortalte i en post på facebook om et møte jeg hadde deltatt på med en gruppe uvaksinerte kvinner. Kommentarfeltet vokste fort og jeg forsto at det var viktig å gi en såret gruppe med mennesker en stemme. Det er disse menneskene, ofrene for Lynsjemobben som har skrevet boken. Bidragene kommer fra den vanlige mannen og kvinnen i gaten som ikke har fått fortalt sin historie og sitter igjen med smerte/sinne/sorg etter den umenneskelige behandlingen de har fått.

De fatale konsekvensene vi ser i dag er resultatet av de som brukte sin makt og stemme i covidhysteriet. Ordførere, politikere, influensere, kjendiser og helsepersonell, og ikke minst media pushet den nødgodkjente genterapien. Ved å diskreditere de som stilte spørsmål, gjorde egen research og var kritiske til en injeksjon som ble påstått å være “trygg og effektiv”, er de skyldige i å ha medvirket til blind massesuggesjon, ukritisk tillit til helsemyndigheter samt fravær av åpenhet og ulike faglige synspunkter. De er skyldige i å presse mennesker til å “ta en for laget”, med konsekvens at mange nå er skadet for livet og noen er døde. De som valgte å ikke la seg presse til å ta sprøyten sitter igjen traumatisert av Lynsjemobben som viste seg å være familie, venner og kollegaer. Lynsjemobben hadde, gjennom krasse uttalelser i media fått “grønt lys” fra øverste hold til å angripe de uvaksinerte. Dette er en stor tragedie som må få konsekvenser for de ansvarlige.
Flere opplever nå at de som var en del av Lynsjemobben benekter alt hva de har sagt og gjort. En omskrivning av historien skjer helt åpenlyst. Meldinger, uttalelser og avisartikler forsvinner fra internett i raskt tempo. Det er derfor viktig å gi ofrene for Lynsjemobben en stemme og få dokumentert gjennom ord og bilder det som faktisk har skjedd de siste årene.

Sporene sitter fortsatt dypt i mange av ofrene og de velger derfor å være anonyme. De er fortsatt redd for ytterligere strafferunder fra familie og venner, kun fordi de ønsket å ivareta sin kroppslige autonomitet.

Betales via VIPPS til #931803. Boken sendes etter registrert innbetaling.